UNIBAU j.d.o.o. | O nama

Dobrodošli u UNIBAU j.d.o.o. , Vašeg savjetnika za krovove, fasade , te sve za Vaš dom. Možemo vam pomoći prilikom planiranja i odabira odgovarajućeg modela crijepa i krovne opreme, odabira fasada i svega ostalog što se tiče grube gradnje ili sanacije objekata. S liste provjerenih majstora možemo vam preporučiti  izvođače za svaki korak do Vašeg novog doma.

Osim što sve proizvode možete kod nas i kupiti, izrađujemo troškovnike i proračune za krovišta te ponude za sve proizvode potrebne u gradnji. Dopustite nam da podijelimo zadovoljstvo uspjeha gradnje i obnove Vašeg doma.

Bavimo se veleprodajom roba baziranih uglavnom za građevinarstvo , no mogućnosti i želja za stalnim proširenjem asortimana je uvijek prisutna. Dugogodišnje iskustvo rada na tržištu i poznavanje velikog broja partnera od proizvođača,izvođača i trgovačke mreže stavlja nas u poziciju idealnog partnera mogućim budućim kupcima.

Obrtnicima , građevinskim firmama nudimo servis, uslugu s željom da olakšamo odluke vezane na kvalitetna rješenja koja štede.

Unibau j.d.o.o. je tvrtka osnovana 2015. godine kao posljedica dugogodišnjeg rada u građevinskoj branši,sagledavanja problema kupaca,truda za što bržim i efikasnijim rješenjima. Tržište nas usmjerava ka kupcima koji žele kvalitetnu uslugu temeljenu na poštivanju dogovorenog te cijeni primjerenoj dobivenoj usluzi.

Naša poslovna filozofija je jednostavna i temelji se na individualnom pristupu svakom kupcu i korisniku naših usluga.

Temeljni podaci o Unibau j.d.o.o.

Naziv: UNIBAU jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i posredovanje

Skračeni naziv: UNIBAU j.d.o.o

Sjedište: Trogirska 6, 42000 Varaždin

Upisano u sudski registar: Trgovački sud Varaždin

Broj u sudskom registru: 070129028

OIB: 89856849032

PDV BROJ: HR 89856849032

Temeljni kapital: 10,00 kuna uplačen u cijelosti

Članovi uprave: Tomislav Papec

Osnivač: Tomislav Papec

Datum izdavanja: 24.veljače 2015.godine

IBAN (Raiffeisen BANK): HR6024840081107235451

SWIFT: RZBHHR2X