Limeni pokrovi

U nekim slučajevima (prema željama investitora) ili na krovnim nagibima manjim od 12° pokrov može biti samo lim radi sigurnosti kompletnog krovišta od oborinskih voda i drugih vremenskih uvjeta. Lim je kvalitetan i pouzdan krovni pokrov.

Oduvijek se koristi u svim krajevima svijeta, a danas u ponudi postoji nekoliko različitih vrsti limenog pokrova, koji je nezamjenjiv kada je potrebna lagana konstrukcija i mala težina krova.

  • Izrada ploča po mjeri kupca,
  • Sve boje po ralu,
  • Izrada ploča s antikondenzacijskim filcem

MOGUĆNOST DOSTAVE I CIJENA ISTE OVISI O DUŽINI PLOČA I UDALJENOSTI

LIMENE PLOČE U OBLIKU CRIJEPA CLASSIC

Limena ploča u obliku crijepa je visokokvalitetni proizvod nastao kao rezultat dugotrajnog istraživanja u području profiliranja limova. Zbog toga je odličan izbor za pokrivanje svih vrsta objekata od malih montažnih kuća, vikendica, obiteljskih kuća, pa do velikih stambenih i poslovnih objekata.

POKRIVNA ŠIRINA 103 CM

TRAPEZNI LIM T 40

Limeni pokrov, Profilirani limovi, Pogled u budućnost!

Trapezno profilirani limovi T 40 predstavljaju izvrsno rješenje za pokrivanje objekata, s tim da su posebno pogodni za pokrivanje industrijskih hala, gdje nalaze svoju najširu primjenu.

POKRIVNA ŠIRINA 96,5 CM

TRAPEZNI LIM TR 18

POKRIVNA ŠIRINA 108 CM

LIMENA LAMPERIJA

LIMENA LAMPERIJA se koristi za oblaganje potkova kuća, vikendica i drugih stambenih i poslovnih objekata. Može se montirati po nosivim gredama, ili ispod nosivih greda zavisno od potrebe i želje kupca.

POKRIVNA ŠIRINA 25 CM

GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Elementi Građevinske Limarije: ŽLJEBOVI,KUKE ZA ŽLJEB,SABIRNI KOTLIĆ,

CIJEV ZA ODVODNJU KIŠNICE,VETER LAJSNA,ZIDNI LIM,KROVNA UVALA….